EFEKAT KOSTIĆ: Partizan zbog SRBINA čeka PAKAO U Evropi!

Autor:

Sport

19.05.2022

06:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli navijali za Glazgov Rendžers kako bi imali lakši put u kvalifikacijama na međunarodnoj sceni, ali sve su pokvarili penali, naš reprezentativac i njegovi saigrači iz Ajntrahta.

EFEKAT KOSTIĆ: Partizan zbog SRBINA čeka PAKAO U Evropi!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Dobili smo prvog pobednika evropskih Kupova ove sezona pošto je Ajntraht iz Frankfurta , , našeg Filipa Kostića, posle boljeg izvođenja penala u Sevilji pobedio Glazgov Rendžers i osvojio Ligu Evrope.

Ishod utakmice na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" nimalo ne raduje srpski fudbal, jer da su Škoti slavili, sledeće sezone imali bismo sigurna dva predstavnika u grupnoj fazi evropskih takmičenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa finala Lige Evrope između Rendžersa i Ajntrahta

Sada je situacija drugačija pošto pobednika Kupa, odnosno vicešampiona Srbije, što će po svemu sudeći biti Partizan, čeka teži put.

Crno-beli su navijali za Džejmsa Tavernijea i drugove jer bi tako igrali odmah plej-of za Ligu Evrope i bili bi povlašćeni i imali bi sigurno mesto u grupnoj fazi Lige konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Sada, "parni valjak" će krenuti od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope i u eventualnom plej-ofu neće biti nosilac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading