RUSI NAJURENI IZ UEFA! Srbija PROFITIRALA!

Autor:

Sport

02.05.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Rusije dobio je novu meru sankcija od strane Evropske kuće fudbala (UEFA) zbog ruske agresije na Ukrajinu.

RUSI NAJURENI IZ UEFA! Srbija PROFITIRALA!

Foto: Starsport

Slobodan Urošević i Aleksandar Katai u duelu

Fudbalska reprezentacija Rusije neće učestvovati u Ligi nacija za narednu sezonu, 2022/23, a rezultati će se računati kao da je "zbornaja" zauzela poslednje mesto u B ligi.

Na kraju, zbog svega toga napredovaće i srpski fudbal.

 

 

Naša zemlja dobiće učesnika od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Pobednik Kupa Srbije svoj put na međunarodnoj sceni počinjao je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pa se ovo računa kao ogroman skok.

Podsetimo da prošle sezone srpski fudbal nije imao predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope, zbog novoformirane Lige konferencija.

Nema više promena, drugoplasirani i trećeplasirani klub Superlige Srbije (odnosno trećeplasirani i četvrtoplasirani, ako prvak nacionalnog prvenstva osvoji i Kup) nastupaće od drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci ne profiteri

02.05.2022 20:14

KILAVA UPRAVO Mrs iz Partizana Gnjide bez obraza I morala . JADNICI.