BOMBA! RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO?! Evo gde su uhvaćeni i ŠTA SU RADILI nakon TAJNOG POMIRENJA, ON im je dao BLAGOSLOV?!

Autor:

Zabava

19.05.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo zajedno!

BOMBA! RADA MANOJLOVIĆ I MILAN STANKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO?! Evo gde su uhvaćeni i ŠTA SU RADILI nakon TAJNOG POMIRENJA, ON im je dao BLAGOSLOV?!

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Već izvesno vreme se spekuliše da su Rada Manojlović i Milan Stanković obnovili vezu međutim, sada je za to, stigla potvrda. Kako mediji saznaju, nakon raskida đšestogodišnje veze sa Harisom, Rada se vratila Milanu.

- Iako je pre 10 godina raskinula sa Milanom Rada je sa njim bila bliska sve to vreme. Sve češće svađe i nesuglasice sa Harisom dovele su je do toga da se zapita da li je on pravi muškarac za nju. Rada je sve češće počela da se čuje sa Milanom. Zajedno su počeli da obilaze manastire i Rada je shvatila da je uz Milana mnogo spokojnija i srećnija jer imaju isti pogled na budućnost - kaže izvor za "Star" i dodaje: - Shvatila je da treba da ostavi Harisa, koji je postao sve sebičniji.

Foto: printscreen

Milan Stanković

 

Rada Manojlović i Milan Stanković ponovo su zajedno, ali su ovoga puta odlučili da o svojoj romansi ćute.

- Pre dve nedelje zajedno su posetili jednu crkvu u Beogradu, tamo su popričali sa sveštenikom koji im je dao blagoslov. Posle njihovog tajnog pomirenja Rada je istinu rekla samo sestri i svom ocu. Tata joj se mnogo obradovao, on je uvek pričao kako je Milan pošten dečko i kako bi voleo da se Rada uda za njega - kaže izvor i dodaje:

- Harisa nikada nije prihvatao i doživljavao kao budućeg zeta. Nije mu se dopadalo to što je odbijao da dođe kod njega u Četereže i što su se njegovi roditelji stalno mešali u njihovu vezu, kao da im Rada nije dovoljno dobra.

Milan i Rada još uvek se viđaju u tajnosti, ali i to će se uskoro promeniti. Kako izvor kaže, verovatno će uskoro otpočeti zajednički život.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading