SRAMOTA: Predsednik Fjorentine IZGUBIO KOMPAS - Vlahović nas UPROPASTIO!

Autor:

Sport

24.05.2022

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roko Komiso, prvi čovek "ljubičastih" ponovo udario po reprezentatIvcu Srbije zbog prelaska iz redova kluba iz Firence u Juventus za 85.000.000 evra.

SRAMOTA: Predsednik Fjorentine IZGUBIO KOMPAS  - Vlahović nas UPROPASTIO!

Foto: Tanjug/AP

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović obeležio je zimski prelazni rok kada je za 85.000.000 evra prešao iz Fjorentine u Juventus.

Taj transfer dočekan je na nož od strane navijača kluba iz Firence koji su mladog špica nazivali "Ciganinom i izdajnikom", a besan je bio i Roko Komiso, predsednik "ljubičastih", koji je ponovo udario po našem asu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović pre medicinskih pregleda u Juventusu

- Sa Dušanom u prvom kolu bili smo sedmi, a bez njega smo završili sedmi. U Juveu je postigao isto golove kao Pjontek i Kabral. I bez njega nismo mnogo izgubili. Neko je rekao da bismo sa Vlahovićem stigli do Lige šampiona. Šta su oni, Cigani koji gledaju u budućnost - upitao se Komiso.

 

 

Nastavio je u istom tonu italijansko-američki biznismen...

- Kada sam se vratio u Firencu da pregovaram, igrač i agent nisu se dobro ponašali. Ristić je rekao da želi da vidi samo mene i nikog više. Svakih pola sata ili sat odlazio je u kupatilo i tamo je imao dva prijatelja. Prevario me je dok sam bio sam. Prvog dana je sve prošlo dobro, sutradan mi je ponudio dogovor: Vlahović može za osam miliona neto. Od četiri do osam u roku od 24 sata... Plus tri miliona i procenat od prodaje. Od tog trenutka sam rekao saradnicima da zatvaramo priču i da nađu drugog centarfora što je pre moguće. I dobili smo Pjonteka. "Mladi gospodin" koji nas je upropastio obećao nam je da će potpisati novi ugovor i mi u septembru nismo nikoga doveli - rekao je predsednik Fjorentine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Fjorentine

Na kraju, poručio je da je zadovoljan sumom koju je dobio od "stare dame", a da su druge ekipe ostajale bez obeštećenja.

- Kada smo uzeli Pjonteka, onda smo želeli i Kabrala, shvatio je da ćemo ga staviti na klupu. Naučio je iz te lekcije. Ne znam koliko dugo su razgovarali sa Juventusom, ali su za nedelju dana "bjankoneri" zaključili posao. Prošli smo bolje od Juventusa. Uzeo sam 75 miliona za razliku od svih onih koji su gubili igrače sa nula evra. Zaradio sam novac da uredim ekonomsku situaciju u klubu - podvukao je prvi čovek "ljubičastih."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading