SRAMOTA: Juventus SPREČIO Vlahovića da POMERI GRANICE u Seriji A!

Autor:

Sport

22.05.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve je kriva odluka trenera Masilijana Alegrija da srpski napadač utakmicu protiv Fjorentine u Firenci počne sa klupe za rezerve i uđe u poslednjih 15 minuta.

SRAMOTA: Juventus SPREČIO Vlahovića da POMERI GRANICE u Seriji A!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović na utakmici Juventusa i Fjorentina

Fudbaleri Juventusa poraženi su u poslednjem, 34. kolu Serije A od Fjorentine sa 2:0 u Firenci i time su završili neuspešnu sezonu pošto prvi put posle 2011. godine nisu osvojili nijedan trofej.

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović protiv bivšeg kluba počeo je sa klupe, ali ušao je u igru tek 15 minuta pred kraj pošto ga je trener Masimilijano Alegri čuvao da ne bi dobio žuti karton i automatsku suspenziju za prvo kolo naredne sezone.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri, trener Juventusa

Ipak, tom odlukom, italijanski stručnjak sprečio je mladog napadača da uđe u istoriju i sruši rekord legendarnog Brazilca Ronalda u dresu Intera.

Popularni Duci dao je 24 u Seriji A i trebao mu je samo jedan da se izjednači sa Fenomenom kao najefikasniji fudbaler u jednoj sezoni na Apeninima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Beograđanin je kao član "stare dame" upisao devet pogodaka, a kao deo "ljubičastih" 17.

Sada je vreme za praznike, da napuni baterije i krene u novi napad na svoj prvi trofej u Italiji, titulu najboljeg strelca, kao i da se pripremi za odlazak na Svetsko prvenstvo - navodi "Korijere delo Sport" u svom tekstu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Dušan Vlahović nije uspeo da bude zlatna kopačka elitnog ranga italijanskog fudbala pošto je Laciov Ćiro Imobile najbolji sa 27 golova.

Takođe Srbin je izgubio u finalu Kupa Italije od Intera posle produžetaka (4:2), a u Ligi šampiona njegovi saigrači i on ispali su od Viljareala u osmini finala Lige šampiona (4:1 ukupan rezultat).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading