DOBIO NA LUTRIJI, PA ZAVRŠIO NA DOŽIVOTNOJ! Počinio zločin iz STRASTI, a razlog je NEVEROVATAN: Bio je u RAJU, pa stigao do pakla!

Autor:

Svet

01.06.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Tod Hil iz Severne Karoline, koji je osvojio 10 miliona dolara na lutriji 2017. godine, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva 23-godišnje devojke Keone Grejam 2020. godine.

DOBIO NA LUTRIJI, PA ZAVRŠIO NA DOŽIVOTNOJ! Počinio zločin iz STRASTI, a razlog je NEVEROVATAN: Bio je u RAJU, pa stigao do pakla!

Foto: pixabay.com

Majkl Tod Hil iz Severne Karoline, koji je osvojio 10 miliona dolara na lutriji 2017. godine, osuđen je na kaznu doživotnog zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta zbog ubistva 23-godišnje devojke Keone Grejam 2020. godine.

Njuz end Obzerver izveštava da je Majkl Tod Hil (54) iz Lelanda, osuđen za ubistvo prvog stepena 23-godišnje Keone Grejam iz Navase.

Nestanak Gremove prijavljen je 20. jula 2020. Kasnije je pronađena mrtva u hotelu sa ranom od metka, navodi Si-Bi-Es-njuz. Tužioci Severne Karoline saopštili su da snimci nadzora iz hotela pokazuju da je Hil bio jedina osoba u sobi sa Grejemovom. Naveli su da je Hil kasnije priznao da ju je upucao nakon što je slala poruke drugim muškarcima dok je bila u hotelu.

Hil je osvojio 10 miliona dolara na lutriji u avgustu 2017, izvestile su lokalne novine. Hil je kao radio u nuklearnoj elektrani i rekao da namerava da iskoristi dobitak od preko četiri miliona dolara, koliko mu je ostalo nakon odbitka poreza da plati račune i pomogne poslovanju svoje žene, prenosi Kurir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading