Važna pobeda, vratili smo brejk iz Beograda: Strelac pobedonosnog pogotka zadovoljan, ali i preumoran nakon duela u Stokholmu!

Autor:

Sport

09.06.2022

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentacija Srbije u fudbalu iz Skandinavije se vraća uzdignuta čela.

Važna pobeda, vratili smo brejk iz Beograda: Strelac pobedonosnog pogotka zadovoljan, ali i preumoran nakon duela u Stokholmu!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović daje gol Šveđanima

Pogotkom Luke Jovića u poslednjim trenucima prvog poluvremena na "Frends Areni", Srbija je ostvarila trijumf kojim se i definitivno vratila u borbu za prvo mesto u grupi i plasman u elitnu grupu najmlađeg evrospkog reprezentativnog takmičenja.

Nakon susreta, vidno umoran, Luka Jović je izjavio:

- Jako bitna pobeda. Ovim smo vratili brejk za onaj poraz u Beogradu od Norveške i zaista je bilo važno da večeras slavimo. Igrali smo odlično i borbeno i sada idemo u Ljubljanu da pobedimo, uzmemo bodove i na najbolji način okončamo ovu sezonu.

 

 

Novinare je interesovalo da li Jović, ali i ostali reprezentativci osećaju umor nakon paklenog ritma mečeva:

- Zaita smo jako umorni. Ja sam preumoran - rekao je Luka Jović, pa zatim nastavio: 

- Svi reprezentativci su u sezoni odigrali mnogo mečeva, ja i nisam toliko, ali je to možda i još veći problem. Bez obzira na sve, moramo da stegnemo redove, nađemo snagu i da na teškom terenu u Sloveniji stignemo do bodova - zaključio je strelac pobedonosnog pogotka u Skandinaviji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading