Biće suza, neće vam biti lako, nedostajaću vam.. Marija Šerifović JAVNO saopštila da je OVOME došao KRAJ, oprostila se sa svima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.06.2022

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se oprostila od jutjuba!

Biće suza, neće vam biti lako, nedostajaću vam.. Marija Šerifović JAVNO saopštila da je OVOME došao KRAJ, oprostila se sa svima! (VIDEO)

Foto: printscreen instagram/amigshow

Pevačica Marija Šerifović od početka pandemije vodi vlog na jutjubu, a sada je javno saopštila svojim fanovima odluku koju je donela - da je došao kraj, to je odlučila na jublarni 100. vlog

Marija je to učinila u svom stotom vlogu koji je objavila na jutjubu i sada više ništa neće biti isto, dok su očajni fanovi u komentariama izrazili negodov

Mnogima se neće svideti to što je odučila, budući da su obožavali da gledaju njene snimke, ali tome je, kako je Marija rekla došao kraj, jer je stotim snimkom stavila tačku na svoju volgersku karijeru koju je započela u doba pandemije korona virusa.

- Danas je došao dan da se pozdravimo, jer sam odlučila da se moja vlogerska-jutjuberska karijera na ovom stotom jubilarnom videu završi. Znam da će biti suza, da neće biti lako, da ću vam nedostajati... Ovo nije stopostotna odluka, jer svi u mom okruženju mi govore “nemoj, nemoj”... - navela je Marija između ostalog.

U prilogu ispod pogledajte vlog:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading