TRAGEDIJA: Pronađeno beživotno telo nekadašnjeg igrača Dalasa – Uzrok smrti za sada nije poznat!

Autor:

Sport

02.06.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna tužna vest stiže sa američkog kontinenta...

TRAGEDIJA: Pronađeno beživotno telo nekadašnjeg igrača Dalasa – Uzrok smrti za sada nije poznat!

Foto: Pixabay

Sveća

U svojoj 38. godini života nekadašnji član NFL kluba Dalas Kaubojsa, Merion Barber pronađen je mrtav u svom stanu u mestu Frisko u Teksasu.

Kako prenosei lokalna policija na telu nisu vidljivi tragovi nasilja, ali uzrok smrti još uvek nije poznat.

Ovim povodom oglasio se i njegov nekadašnji klub. U saopštenju Dalas Kaubojsa stoji:

- Slomljena su nam srca zbog tragične smrti Meriona Barbera. On je bio igrač starog kova, čvrst, koji je trčao sa voljom da svaki put poentira. Imao je strast prema igri i voleo je svoje trenere i saigrače. Naša srca su uz Merionovu porodicu i prijatelje u ovim teškim vremenima.

 

 

Za ekipu iz Dalasa Barber je nastupao u periodu od 2005. do 2010 godine ostvarivši skor od čak 4.780 pretrčanih jardi i 53 tačdauna. Profesionalnu karijeru okončao je kao igrač Čikago Bersa.

Treba napomenuti da je ovo druga tragedija u američkom fudbalu u samo nekoliko dana, pošto je u ponedeljak svet potresla informacija o pogibiji dvadesetpetogodišnjeg igrača američkog fudbala Džefa Glednija koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Dalasu.

Još uvek javnost nije saznala pod kojim okolnostima je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je mladi sportista, koji je prethodne sezone izabran na draftu kao 31. pik, izgubio život.

Američki fudbal je u samo par dana doživeo dve velike katastrofe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading