AUUU KAKVA SCENA: Obeznanili se od alkohola i “mrtvi” ZASPALI na samom terenu – Prisutni nisu mogli da POVERUJU čemu prisustvuju, a u pitanju je jedno od NAJVEĆIH SVETSKIH TAKMIČENJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.05.2022

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna „sportska“ priča stiže nam iz Sjedinjenih Američkih Država.

AUUU KAKVA SCENA: Obeznanili se od alkohola i “mrtvi” ZASPALI na samom terenu – Prisutni nisu mogli da POVERUJU čemu prisustvuju, a u pitanju je jedno od NAJVEĆIH SVETSKIH TAKMIČENJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Wikipedia

U gradu Talsa u državi Oklahoma prethodnog vikenda održan je PGA šampionat u golfu, a dvojici ljubitelja ovog sporta očigledno samo takmičenje nije bilo toliko interesantno, pa su umesto podrške svojim favoritima, svu pažnju usmerili ka alkoholu zbog kojeg su u jednom momentu legli i zaspali na travi neposredno uz sam teren.

Sasvim očekivano, navedena dvojica neimenovanih ljubitelja golfa i alkohola izazvala je veliku pažnju prisutne publike. Prisutni su uz smeh i snimali navedenu dvojicu.

 

 

Svakako, verovatno nesvesno, preko noći su postali medijski popularni, a njihovi snimci su u kratkom vremenskom roku obišli celu planetu.

Inače, da pojasnimo svima onima kojima sam golf nije u epicentru interesovanja. PGA šampiona je godišnji turnir u golfu koji organizuje Udruženje profesionalnih golfera Amerike. To je jedno od četiri najveća muška prvenstva u profesionalnom golfu i datira još od 1916. godine.

Ovo takmičenje obuhvata isključivo profesionalne golfere, a pobednici pored izuzetne novčane nagrade, ostvaruju i posebne privilegije. Oni ostvaruju pravo da doživotno budu učesnici PGA šampionata, a od momenta osvajanja trofeja u narednih sedam godina ostvaruju pravo i na učešće na evropskoj golf turneji.

Treba napomenuti da je pobednik ovosezonskog takmičenja dvadesetdevetogodišnji Džastin Tomas koji je po drugi put u profesionalnoj karijeri podigao prestižni trofej, pošto je na istom mestu trijumfovao i 2017. godine.

Republika

Foto: Printscreen/Wikipedia

Džastin Tomas - PGA šampionat 2022.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading