Iznenađenje: Nakon samo pola godine usledio je sporazumni raskid saradanje!

Autor:

Sport

17.06.2022

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska fudbalska javnost svakako je iznenađena informacijama koje stižu iz Norveške.

Iznenađenje: Nakon samo pola godine usledio je sporazumni raskid saradanje!

Foto: Instagram.com/_ženski_fudbal

Poslednjih dana 2021. godine, golmanka Crvene zvezde Jovana Petrović preselila se sa beogradske „Marakane“ u redove norveškog Avaldsnesa. Očekivalo se da će srpska reprezentativka sav svoj raskošni potencijal pokazati u ovoj skandinavskoj državi, a radost zbog angažovanja talentovane srpske golmanke istakao je tada i trener golmana Avaldsnesa, Per Haftorsen koji je tada istakao da je Jovana Petrović angažovana kao igračica koja će na golu zameniti Viktoriju Eson koja je napustila klub.

Međutim, ljubav je kratko trajala.

Kako saznajemo dve strane su nakon samo šest meseci saradnje dogovorile sporazumni raskid ugovora i Jovana Petrović je sada slobodna u izboru nove sredine.

 

 

Dvadesetjednogodišnja Kruševljanka svoju igračku karijeru započela je u ekipi Napretka iz rodnog grada, a kasnije se obrela na najvećem srpskom stadionu gde ponela dres kluba koji je, kako je i sama uvek isticala, urezan u njeno srce. Ipak, značajniju priliku u redovima Crvene zvezde dobila je tek nakon odlaska standardne Sare Cetinje.

Ostaje da se vidi hoće li Jovana Petrović u nastavku karijere ponovo obući opremu crveno-belih boja, ili će njen izbor biti novi inostrani angažman, ostaje da vidimo. Evrntualnim povratkom na stadion „Rajko Mitić“ svakako će to za klub biti veliki podstrek za ostvarenje ciljeva koji su, kako se saznaje, u narednoj sezoni šampionski.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading