Stojković je doneo odluku: Ovih jedanaest reprezentativaca osvaja Ljubljanu!

Autor:

Sport

12.06.2022

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacije Srbije u okviru najmljađeg evropskog reprezentativnog takmičenja večeras gostuje u slovenačkoj prestonici.

Stojković je doneo odluku: Ovih jedanaest reprezentativaca osvaja Ljubljanu!

Foto: Starsport

Dragan Stojković

U okviru četvrtog kola UEFA Lige nacija večeras sa početkom od 20:45 u Ljubljani snag odmeriti reprezentacije Slovenije i Srbije.

Pre tačno nedelju dana, dve reprezentacije su odmerile snage na najvećem srpskom stadionu i puleni trenera Dragana Stojkovića ostvarili su ubedljiv trijumf rezultatom 4:1, a u listu strelaca upisali su se Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić, Luka Jović i Nemanja Radonjić.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Srbija -Slovenija

 

"Orlovi", nakon trijumfa i protiv Švedske u Stokholmu rezultatom 1:0, u dobroj atmosferi stigli su u slovenačku prestonicu, a čini se da selektor Dragan Stojković pred večerašnji susret nema dileme kada je sastava naše reprezentacije u pitanju.

I ovoga puta biće određenih izmena kada je sastav u pitanju. Kako se saznaje mrežu naše reprezentacoije ponovo će čuvati Vanja Milinković-Savić. Ispred njega odbrambeni bedem činiće Nikola Milenković, Miloš Veljković i Stefan Mitrović. Po bočnim pozicijama dejstvovaće Andrija Živković i Filip Kostić, dok će za kvarenje igre protivnika biti zadužen Saša Lukić. Kreativni deo tima sačinjavaće Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić, dok će špic napada činiti Aleksandar Mitrović i Luka Jović.

Srbija: V. Milinković-Savić, Milenković, Veljković, S. Mitrović, S. Lukić, Živković, Kostić, S. Milinković-Savić, Tadić, Mitrović, Jović

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading