Otkrivena najveća TAJNA Tome Zdravkovića! Smrtno je bio zaljubljen u PROSTITUTKU, posvetio joj je čuvenu "Jelenu", vodio je i Šabana kod nje!

Autor:

Zabava

12.06.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Zdravković poznatu pesmu posvetio je prostitutki iz Frankfurta.

Otkrivena najveća TAJNA Tome Zdravkovića! Smrtno je bio zaljubljen u PROSTITUTKU, posvetio joj je čuvenu "Jelenu", vodio je i Šabana kod nje!

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković bio je poznat kao neko ko je voleo pesmu, kafane i žene. Mnoge svoje pesme posvetio je brojnim ženama, koje su obeležile njegov život.

Republika

Foto: youtube.com

Toma Zdravković

Pesma ''Jelena'' je njegov veliki hit, a kako se navodi ona nije posvećena samo njegovoj snajki kako se pričali, već prostitutki koju je upoznao u Frankfurtu osamdesetih godina.

- Čitala sam u medijima da je pesma "Jelena" posvećena mnogim ženama. Ali sve su to spekulacije. Istina je da je Toma tu pesmu napisao za devojku koju je upoznao ovde u Frankfurtu i u koju se ludo zaljubio. U to vreme je bio oženjen i vratio se iz Kanade. Bilo je to 1984. godine. Ona se bavila prostitucijom. Od toga je živela, i to nije krila. Bila je lepa kao san. Upoznali su se tokom jedne noći, kada je vozom došao u Frankfurt - rekla je sagovornica Kurira.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković voleo je žene

Jelena je Tomu primila u svoj stan iako je živela kao podstanar.

- Živela je kao podstanar. Jedan dan sam došla kod nje kad iz kupatila izlazi muškarac. Bilo ga je sramota kad me je ugledao. Stidljivo se predstavio, rekao mi je da je pevač. Pošto nije imao garderobu, Jelena me zamolila da odem do robne kuće da mu kupim košulju. Dala mi je novac i rekla da uzmem broj 37. Šta ću, otišla sam, ali nisam našla tu veličinu nego 38. To je bio najmanji konfekcijski broj. Dala sam mu tu košulju da obuče i zahvalio se. Ja sam otišla kući, a oni su izašli u provod. Vodala ga je po našim kafanama.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković zaljubljen bio u prostitutku

- Volela je ona te pevače. Njih dvojica se nisu toliko zainteresovali za nju kao Toma. On je želeo da mu ona smiri srce. Međutim, Jelena nije bila zaljubljena u njega. Jednom prilikom je ovde u Frankfurtu bio sa Zoranom Kalezićem i sa Šabanom Šaulićem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković posvećivao pesme ženama

- Njima je rekao da mu je Jelena ukrala dušu i srce i da ne može da stane dok je ne osvoji. Želeo je da bude samo njegova. Nije ga bilo briga ni za brak ni za karijeru, samo je hteo da bude s njom, ali ona je pobegla od njega jer taj posao kojim se bavila nije želela da napusti. Kad joj je napisao pesmu, koju je objavio 1990. godine, poslao joj je da je pročita i ona se oduševila, ali mu je rekla da je džabe jer njeno srce pripada ulici - završila je sagovornica, prenosi novosti.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading