Procurila fotografija Milice Dabović pre estetskih korekcija! Neprepoznatljiva, promenila lični opis! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.06.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović podvrgla se određenim estetskim korekcijama, a sada se pojavila njena fotografija iz mladosti, na kojoj je niko nije prepoznao.

Procurila fotografija Milice Dabović pre estetskih korekcija! Neprepoznatljiva, promenila lični opis! (FOTO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Košarkašica Milica Dabović važi za jednu od najzgodnijih na našoj javnoj sceni, zbog čega se neretko nalazi na meti negativnih komentara zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama. Sada se pojavila fotografija od pre nekoliko godina, a na kojoj se jasno vidi koliko je Milica promenila svoj fizički izgled.

Republika

Foto: e-stock/S.Kostić

Milica Dabović

Naime, Milica na pomenutoj fotografiji ima smeđu kosu, nikakvu estetsku korekciju, pa je mnogi nisu prepoznali, a samim tim su je mnogi i izvređali zbog neprepoznatljivog izgleda.

 

 

Kako iskreno uvek priča o svom životu, tako je nedavno iskreno govorila i o korekcijama koje je radila na sebi.

- Kao mlada uvek sam se 'pućila' na slikama, jer sam želela veće usne i to sam i uradila. Tokom karijere su mi lomili zube i arkadu i imala sam mnogo udaraca u nos. Zbog jednog od takvih udaraca, laktom, sam morala da uradim zube. Imala sam 17 godina i sećam se da sam neke zube čak i progutala - rekla je ona tada i dodala da redovno ide na tretmane lica i botoksa, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading