Otkriveno ko je otac sina Milice Dabović! Predstavljao se pod lažnim imenom i OPLJAČKAO je, u javnosti procurila njegova fotografija! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.06.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija oca sina Milice Dabović.

Otkriveno ko je otac sina Milice Dabović! Predstavljao se pod lažnim imenom i OPLJAČKAO je, u javnosti procurila njegova fotografija! (FOTO)

Foto: Printscreen/K1 TV

Milica Dabović

Košarkašica Milica Dabović sama gaji sina Stefana, a više puta je javno govorila o lošoj sreći u ljubavi koju je imala, kao i partnerima koji su je godinama unazad iskorišćavali i maltretrali, a neretko je isticala i da će se potruditi da njen sin nikada ne sazna ko mu je otac.

Republika

Foto: Republika.rs

Milica Dabović

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulisao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog. Mom sinu nedostaje očinska figura, jedno vreme svakog muškarca zvao je: ‘Tata, tata’. Zbog toga mi se srce raspadalo u milion komada, ali ima mene i to je najbitnije - izjavila je ranije Milica.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Dabović sa sinom Stefanom

Iako ga Stefan nikada nije upoznao, kao ni šira javnost, Dabovićeva je jedne prilike otkrila njegov identitet.

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - rekla je ona, prenosi Stori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Iako se ranije pisalo da je sina dobila sa čovekom po imenu Vuk Roten, ona je kasnije objasnila je da je to ime iste osobe. Njegov pravi identitet je Ljubomir Hadžistević i poznato je da je sa Novog Beograda, a Milicu je više puta opljačkao. Sada se pojavila njegova fotografija i konačno je otkriveno kako izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading