Otkrivene mračne tajne života Džordž Majkla: Pao je u kandže droge, bludničio je sa muškim prostitutkama i više puta je pokušao da se ubije!

Autor:

Zabava

12.06.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džordž Majkl je zbog svoje prikrivene seksusalnosti, uništio sebi život.

Otkrivene mračne tajne života Džordž Majkla: Pao je u kandže droge, bludničio je sa muškim prostitutkama i više puta je pokušao da se ubije!

Foto: youtube.com/printscreen

Za samo nekoliko dana pojaviće se film o legendarnom pevaču Džordžu Majklu, autorizovani film o njegovom životu, ispričao je upravo on. Filim svim obožavateljima obećava sate neviđenih do sada kućnih filmova, kao i intervjua sa prijateljima kao što su Elton Džon i Kejt Mos.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džordž Majkl

Rad na filmu koji je opisan kao ''Džordžov projekat iz snova'' naglo je prekinut i stavljen na čekanje, nakon što je 2016. godine na Božić pevač preminuo. Kako navodi osoba iz produkcije, sada ovaj projekat predstavlja ''zatvaranje godine ogovaranja''.

Ipak, mnogi će reći da ovo predstavlja samo delimičan osvrt i pogled na pevača koji jeste prodao 130 miliona ploča, ali je živeo veoma problematičnim životom.

Prema filmu koji će biti prikazan 22. juna, pevač je bio izmučena duša koja je godinama uranjala sve dublje u kandže droge, kao i stravnične sekusale aktivnosti koja ga je činila suicidnim, a za sve to vreme pokušavao je da od sveta sakrije svoju seksualnost.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džordž Majkl krio da je homoseksualac

Svi oni koji su govorili o njegovom životu, u projektu ''Džordž Majkl: Živor'' opisali su ga kao krhkog, emotivno osakaćenog i nesigurnog, koji se okrenuo protiv svih onih koji su ga voleli, uključujući i Vam! i Andrea Ridgelija. Na samom kraju, zaključuje se da je Džordž preminuo kao ''patetična, slomljena i usamljena figura''.

Jedan od najpoznatijih i najglamuroznijih muškaraca završio je svoj život kao samotnjak, preterujući u nezdravoj hrani i muškim prostitutkama, a uništio se cigaretama i drogom.

Kejt Mos, Sindi Kraford i Naomi Kembl otkrile su najmračnije tajne pevačevog života. O Džodrževom ocu, imaju ne tako lepo da kažu, jer nikada nije prihvatio pevačevu homoseksualnost.

- Ta borba u Džordžu, da zna da je gej, a da mora da laže ne samo sebe, već i ceo svet je bila koren problema - rekao je njegov prijatelj.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džordž Majkl se drogirao

Takođe, spekuliše se da Džordž nije preminuo 25. decembra 2016. godine od srčane influencije kako se navodilo, već da je dan ranije oduzeo sebi život, na dan majčine smrti. Kako mnogi prijatelji veruju, pevač se predozirao, ali toksikološki nalaz nikada nije objavljen.

Džordžova porodica oštro je demantovala ove navode, insistirajući na tome da je preminuo prirodnom smrću. Obdukcijom je uvtrđeno da je preminuo zbog problema sa srcem i jetrom, te je rečeno da dalja istraga nije potrebna.

Pevač je godinama konzumirao i zloupotrebljavao razne droge, poput skanka koju je koristio preko celog dana, GHB droge, poznatije kao ''droga za silovanje'', i pušenje kristal meta i kreka. Dalje se navodi da je svo to uzimanje droge zapravo posledica trauma iz detinjstva i unutrašnjeg nemira zbog prikrivene seksualnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džordž Majkl krio je od roditelja da je gej

I dok je Džordž živeo u strahu od oca, kom nikada nije smeo u potpunosti da prizna istinu, njegova majka Lesli je oduvek znala da je homoseksualac i podržavala ga je, jer je imala brata koji je krio svoju seksualnost, a to ga je dovelo do samoubistva.

Prva emotivna veza sa muškarcem koju je imao bila je traumatična za njega. Iako su živeli zajedno, krili su se, a Džordž je postao paranoičan. Kada je saznao da njegov partner ima sidu, bio je van sebe, a činjenica da nije bio sa njim na samrti progonil ga je do sopstvene smrti. Kada je njegov partner preminuo, odlučio da je da izađe pred roditelje i napiše im pismo u kom im je sve priznao. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Džordž Majkl uživao je u bludu i razvratu

I dok je njegova majka rekla da je ''to najlepše nešto što je pročitala'', njegovog oca je to dotuklo.

Ipak, pevač se okrenuo bludu i razvratu. Tražio je mesta na kojima može da ostavruje svoje sek*ualne fantazije, krstario je, drogirao se, a od količine uzetih droga padao je u paranoju. Pokušaji da ga odvedu na rehabilitaciju nije uspeo, jednom prilikom se bacio iz svog automobila u pokretu, pronađen je predoziran ubrzo nakon toga, a kada je konačno otišao na rehabilitaciju, njegov prijatelj je otkrio da je 25 puta pokušao da sam sebe izbode. Bilo je jasno da želi da prekine svoj život.

Džordž je preminuo 25. decembra 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading