Nikolina Pišek napušta Hrvatsku nakon tragične smrti Vidoja? Psihičko stanje joj se POGORŠALO, rasprodaje sve i odlazi!?

Autor:

Zabava

11.06.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek želi da ode iz Zagreba.

Nikolina Pišek napušta Hrvatsku nakon tragične smrti Vidoja? Psihičko stanje joj se POGORŠALO, rasprodaje sve i odlazi!?

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek ni nakon više od mesec dana od iznenadne i tragične smrti supruga Vidoja Ristovića ne može da se pomiri sa tužnom istinom, a kako se navodi njeno zdravstveno stanje je sve lošije, te je odlučila da se preseli u Evropu, prenosi Alo.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

- Nikolina je iz dana u dan sve gore, njeno psihičko stanje se naglo pogoršalo, a počela je i da gubi kilograme. I to malo hrane što pojede, ona povrati. Zbog svega što joj se desilo donela je odluku da uradi nešto za sebe i svoje ćerke. Razgovarala je sa mezimicom Hanom Leonardom koju ima iz prvog braka i koja je već godinama u Škotskoj sa ocem, a potom i sa malenom Unom Sofijom o selidbi u Evropu i čim je dobila podršku svojih ćerki, počela je da planira odlazak iz zemlje - otkrio je izvor za pomenute medije, i dodao da joj je plan da proda nekretnine koje ima u Hrvatskoj i kupi porodični dom u Evropi.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

- Nikolina u Zagrebu ima stan i nekoliko lokala koje planira da proda čim pronađe idealnu nekretninu. Oduvek je želela nekretninu u nekom evropskom gradu, a Vidojeva smrt je ubrzala taj proces. Planira da izgradi novi, srećniji život što dalje od Zagreba i Beograda, koji je vraćaju na bolne uspomene - naveo je izvor, koji je potom otkrio da Nikolina razmatra tri evropske zemlje.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek

- Prva želja bila je da se skuće u Italiji koju obožava, posle čega je po savetu prijatelja i porodice uzela u razmatranje i Španiju i Francusku. To su zemlje sa jako dobrim obrazovnim ustanovama koje nude lepu budućnost za njenu ćerku - zaključuje izvor.

Republika

Foto: ATA Images/printscreen

Nikolina Pišek skrhana bolom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading