TOTALNI KRAH: Katastrofa Novaka Đokovića!

Autor:

Sport

12.06.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški dani pred Novakom Đokovićem.

TOTALNI KRAH: Katastrofa Novaka Đokovića!

Foto: Tanjug/AP

Prvi reket sveta Novak Đoković

Novak Đoković će još danas ostati na prvom mestu ATP liste, a već u ponedeljak postaće treći teniser sveta.

Ono što je veći problem za Srbina jeste da će uskoro ostati i bez 2000 bodova sa Vimbldona, koje neće imati priliku da brani u Londonu, pošto je ATP kaznio organizatore jedinog Grend slem turnira na travi.

To znači da Đokovića očekuje još bolniji pad na ATP listi.

Mnogi, sa razlogom, govore da bi ovo mogao da bude poslednji Novakov dan na čelu ATP karavana u karijeri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

On će imati priliku na američkoj turneri da popravi bodovni saldo, ali ga potomočekuje US open gde brani finale, naravno, ukoliko bude imao pravo da nastupi na turniru u Njujorku.

Naravno, nije sve ovo Đokovićeva krivica. Ukoliko se vratimo na početak sezone i proterivanje iz Australije, zbog čega je bio sprečen da odbrani barem neki od 2000 bodova na Australijan openu.

Jasno je da su Noletu do kraja karijere glavni cilj trofeji na Grend slem turnirima, ali i do njih će mu biti dosta teže da dođe, pošto na najvećim turnirima više neće imati mesto prvog nosioca.

Srpskom teniseru su falile samo četiri nedelje da dostigne neprikosnoveni rekord Štefi Graf.. Do pre nekoliko meseci činilo se da će Đoković to učiniti bez većih problema, a sada je jasno da su u ovom trenutku te četiri nedelje udaljene kao četiri godine...

Podsetimo, od ponedeljka će prvi tenier sveta ponovo biti Danil Medvedev, dok je pozicija dva rezervisana za Aleksandera Zvereva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
cardak

12.06.2022 08:09

BOZIJA KAZNA !Otpustiti onakog coveka i postaviti "BIVSEG DOBROG SERVERA" za glavnog trenera je glupost veka.Novace koliko noci nisam spavao gledajuci tvoje meceve ali MORAM ti reci bez VAJDE tones i nema te dogodine!

Odgovori 8 10
Mima

13.06.2022 14:06

@cardak - Koga briga sto nisi spavao? BOZJA KAZNA,? KOJI vernik, pun zlobe I ljutnje! GADIS MI SE!

Mima

13.06.2022 14:26

@cardak - Nikoga Novak nije otpustio!Ne lupaj i ne spominji bozju kaznu “veliki vernice”!

dr.

12.06.2022 13:58

Nije pocelo u Australiji.Pocelo je na US openu kada su ga ozbacili zbog sudije pogodjene lopticom koja je odglumila kao da je udario Tajson.Sve cine da ga sprece da bude najbolji svih vremena.Svet to ne zeli i zato ce se posluziti svim sredstvima jer im je sve dozvoljeno.i da...Novace hitno vrati Vajdu.

Odgovori 20 3