Zdravko Čolić okrenuo leđa ženi sa kojom je izgradio karijeru! Pevač zbog jedne stvari više nikada nije progovorio sa njom!

Autor:

Zabava

12.06.2022

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić prekinuo je prijateljstvo samo zbog jedne izjave.

Zdravko Čolić okrenuo leđa ženi sa kojom je izgradio karijeru! Pevač zbog jedne stvari više nikada nije progovorio sa njom!

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić regionalna je zvezda, a o njegovoj karijeri i uspehu danima bi moglo da se priča. Uz njegovo ime godinama je išlo i jedno žensko, Lokica Stefanović, sa kojom je postigao neverovatan uspeh u godinama nastupanja zajedno.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić

Lokica Stefanović je bila sinonim za igru kod nas, a koliko su je voleli govori i činjenica da su se mnoge dame šišale isto kao i ona.

Republika

Foto: ATA Images

Lokica Stefanović

Zdravko i Lokica su počeli da nastupaju zajedno, nijedan Čolin koncert nije moga proći bez Lokice, a vremenom su postali tandem kakav se više nije pojavio.

Međutim, prijateljstvo između balerine i pevača u jednom trenutku je puklo, a ni dan danas nije uspelo da se popravi. Naime, Zdravku je zasmetala njena jedna izjava, zbog koje je zaćutao. Lokica je izjavila da pevač nije talentovan za igru, a njega je to veoma uvredilo.

Republika

Foto: ATA Images

Lokica Stefanović o Zdravku Čoliću

- Nakon te izjave je prestalo naše prijateljstvo. Morala sam to da kažem, jer je Rica tražio. Žao mi je. Nikad ne govorim ružne stvari o ljudima. Objasnila sam samo da on nema talenat za igru, a vežbanjem smo napravili rezultat. Naučio je da igra. Volela bih da se pomirimo zbog njegovih ćerki i žene. Imam i ja sad unuku. Možda je to bila neka sujeta - rekla je Lokica medijima svojevremeno, prenosi Stil.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sale

12.06.2022 14:27

Čola baksuz šta reći usijana tikva!