NAJLEPŠE JEZERO SPAJIĆI: Aleksandar Vučić objavio nedeljnog pobednika konkursa

Autor: Republika

Vesti

12.06.2022

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Foto konkurs "Naša najlepša Srbija" na Instagram profilu lidera Srbije naišao je na veliki odziv, ove nedelje najlepša fotografija zabeležena je na Perućcu.

NAJLEPŠE JEZERO SPAJIĆI: Aleksandar Vučić objavio nedeljnog pobednika konkursa

Foto: Instagram/printscreen

Foto konkurs: Najlepša Srbija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poziv građanima Srbije da šalju fotografije najlepših predela zabeležene u našoj zemlji, a od kako je ovaj foto konkurs krenuo, izazvao je veliku pažnju.

Budući da je nedavno pokrenuta ova lepa inicijativa, do sada su se dve fotografije iz pomenutog konkursa našle na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Vučića. 

Najlepša fotografija ove nedelje zabeležena je na jezeru Spajići, jednom od četiri pomoćna jezera veštačkom jezeru Zaovine, kod brane Lazići, a autor je Aleksa Petrović.

- Pobedničku fotogrtafiju ove nedelje napravio je Aleksa Petrović, a predivni snimak pokazuje lepote jezera Spajići, Perućac. Čestitamo Aleksi i čekamo nove fotografije naše prelepe, najlepše Srbije! - napisano je ispod fotografije na predsednikovom Instagram profilu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading