PRVI POBEDNIK KONKURSA! Predsednik Vučić objavio sjajnu fotografiju na svom Instagramu

Autor:

Vesti

05.06.2022

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju na svom Instagram profilu koja je ove nedelje odnela pobedu na foto konkursu "Naša najlepša Srbija"

PRVI POBEDNIK KONKURSA! Predsednik Vučić objavio sjajnu fotografiju na svom Instagramu

Foto: printscreen

Konkurs

Dragi sugrađani,

Iako je foto konkurs Naša najlepša Srbija počeo tek pre nekoliko dana, već nam je pristiglo na stotine predivnih fotografija.

Hvala što ste se odazvali u tolikom broju, što nam govori ne samo da je Srbija prelepa zemlja, već i da naši građani imaju dobro oko za sjajne fotografije.

Ove nedelje imamo i prvog pobednika: u pitanju je fotografija Negoslave Stanojević, a snimljena je u selu Donji Prisjan, u zaseoku Livađe.


Sve čestitke za Negoslavu! - naveo je predsednik u opisu fotografije.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog profila na Instagramu uputio je pre nekoliko dana poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

Pozivamo vas da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje. Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike @buducnostsrbijeav. Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora. Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke - napisao je predsednik uz fotografiju konkursa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milica

05.06.2022 20:13

Ideja nagradnog konkursa odlična , prvonagrađena fotografija lepa ,biće ih još , jer Srbija obiluje lepotama koje nas mame da ih posetimo ,istražimo i fotografišemo!