OBIĐITE NAŠU LEPU SRBIJU! Predsednik Vučić pozvao građane da iskoriste sunčani vikend, pa poručio: Možda se negde sretnemo

Autor:

Vesti

04.06.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da iskoriste sunčani vikend i obiđu Srbiju

OBIĐITE NAŠU LEPU SRBIJU! Predsednik Vučić pozvao građane da iskoriste sunčani vikend, pa poručio: Možda se negde sretnemo

Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je građane da iskoriste sunčani vikend i obiđu Srbiju. Kako je istakao, i on će iči u obilazak.

Iskoristite ovaj divan sunčani vikend i obiđite našu najlepšu Srbiju! Krenuću i ja danas, pa se možda negde i sretnemo - napisao je predsednik na Instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog profila na Instagramu uputio je i poziv svim građanima da šalju fotografije najlepših predela Srbije.

 

 

- Pozivamo vas da na adresu e-pošte nasanajlepsasrbija@predsednik.rs šaljete vaše fotografije najlepših predela Srbije, kako bismo na najbolji način promovisali jedinstvenu lepotu naše zemlje.

Svake nedelje, najlepša odabrana fotografija biće objavljena na Instagram profilu predsednika republike.

Na kraju godine, fotografija koja je dobila najviše sviđanja biće nagrađena, a predsednik će primiti autora.

- Molimo vas da šaljete samo autorske fotografije, kao i da ostavite kontakt podatke - stoji uz fotografiju konkursa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading