VUČIĆ ŠOLCU PORUČIO: Dobrodošli u Srbiju!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2022

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i na svom zvaničnom Instagram nalogu poželeo je dobrodošlicu nemačkom kancelaru Olafu Šolcu.

VUČIĆ ŠOLCU PORUČIO: Dobrodošli u Srbiju!

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas je dočekao nemačkog kancelara Olafa Šolca u Beogradu, a potom je i na njegovom zvaničnom Instagram nalogu osvanula objava u kojoj želi dobrodošlicu Šolcu.

Na profilu budućnostsrbijeav podeljena je najskorije zabeležena fotografija sa dočeka nemačkog kancelara, na kojoj on i Vučić idu zajedno crvenim tepihom. 

- Dobrodošli u Srbiju, savezni kancelaru! Radujem se današnjem susretu i prilici da razgovaramo o temama od interesa za obe zemlje - piše ispod fotografije.

Pored ove objave na zvaničnom Instagram nalogu lidera Srbije, okačena su i tri storija, na kojima su ova dva zvaničnika jedan pored drugog.

Predsednik Srbije priredio je danas svečani doček ispred Palate Srbija za nemačkog kancelara Šolca, nakon čega je usledio razgovor u četiri oka, a više detalja biće otkriveno u 17 časova, kada će se nemački i srpski zvaničnici obratiti pred medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading