Na njemu će se Srbija sastati sa Kamerunom: Jedan stadion u Kataru mnoge podseća na ženski polni organ! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajem godine srpsku fudbalsku reprezentaciju očekuje najveće ovogodišnje iskušenje, učešće na svetskoj smotri fudbala.

Na njemu će se Srbija sastati sa Kamerunom: Jedan stadion u Kataru mnoge podseća na ženski polni organ! (FOTO, VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine u Kataru će se održati 22 Svetsko prvenstvo u fudbalu, a ujedno će to biti prvo takmičenje ovakvog tipa koje se održaba u arapskom svetu.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića nalaze se u "grupi G" gde će snage odmeriti sa nacionalnim selekcijama Brazila, Kameruna i Švajcarske.

Domaćin se potrudio da učesnike svetske smotre fudbala ugosti na potpuno novim stadionima, ali jedan od njih izaziva posebnu pažnju medija i opšte javnosti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion "Al Janub" u Kataru

 

U pitanju je stadion "Al Janub" u Al-Vahri koji mnoge podseća na ženski polni organ. Izgradnja ovog stadiona započeta je 2014. godine, a završen je 2019. Objekat je rađen po projektu Dejme Zahe Hadid koja je imala odgovor na neumesne komentare vezane za navedeni stadion:

- Zaista je sramota što smišljaju takve gluposti. Šta uopšte imaju da kažu? Sve što ima rupu je vagina? To je budalaština - isticala je, sada već pokojna Dejma Zaha Hadid.

Pogledajte i sami i uverite se kako izgleda "sportni" fudbalski objekat:

 

 

Inače na stadionu "Al Janub" srpska fudbalska reprezentacija odigraće meč 2. kola "grupe G" protiv selekcije Kameruna, a meč je na programu 28. novembra sa početkom od 13 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading