KUP JE UVEK BIO NEPREDVIDIVO TAKMIČENJE: Ovoga puta iznenađenja nema – Osvajač trofeja će biti poznat nakon susreta na Marakani?

Autor:

Sport

24.05.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnog vikenda odigrani su mečevi četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu za žene.

KUP JE UVEK BIO NEPREDVIDIVO TAKMIČENJE: Ovoga puta iznenađenja nema – Osvajač trofeja će biti poznat nakon susreta na Marakani?

Foto: printscreen/youtebe.com

I pored činjenice da je elitno srpsko fudbalsko takmičenje u konkurenciji dama okončano još pre dve nedelje očekivanim trijumfom subotičkog Spartaka koje su do nove šampionske titule stigle ostvarivši 20 pobeda u isto toliko odigranih mečeva i uz fantastičan gol koeficijent 134:5, takmičenje za sezonu 2021/22 još uvek nije završeno.

Kup takmičenje tek ulazi u završnu fazu, a predstojećeg vikenda odigraće se polufinalni mečevi.

Kada je reč o prethodnoj rundi, ostvareni su očekivani rezultati. Branilac kup trofej, ekipa Spartaka bez većih problema je slavila na gostovanju novosadskoj Vojvodini, a još ubedljivije su bile fudbalerke zemunske Sloge, koje su “brojale” do deset u duelu sa ekipom Zemuna.

Velika borba viđena je u suretu između TSC-a i niškog Mašinca, a iskusnije Nišlijke su minimalnim rezultatom obezbedile trijumf, dok je ekipa Crvene zvezde bez borbe, službenim rezultatom 3:0 eliminisala šabačku Mačvu.

- Rezultati četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu za žene:

ŽFK Vojvodina – ŽFK Spartak 0:8 (0:4)

ŽFK Zemun – ŽFK Sloga Zemun 1:10 (1:6)

ŽFK TSC – ŽFK Mašinac Niš 0:1 (0:0)

ŽFK Mačva Šabac – ŽFK Crvena zvezda 0:3 – sližbeni rezultat

Određeni su i parovi polufinala nacionalnog kupa. Derbi meč ove runde će biti odigran na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić” iza južne tribine gde će Crvena zvezda dočekati branioca trofeja, ekipu subotičkog Spartaka i čini se da ovaj par predstavlja i tzv. “finale pre finala”, a drugi polufinalni par čine zemunske Sloga i Mašinac iz Niša.

Mečevi su na programu 28. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading