Nakon što je Vujadin Savić OVOM SLIKOM previše otkrio: Mirka Vasiljević se oglasila i otkrila ISTINU o udaji za FUDBALERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirka Vasiljević progovoriila o braku sa fudbalerom!

Nakon što je Vujadin Savić OVOM SLIKOM previše otkrio: Mirka Vasiljević se oglasila i otkrila ISTINU o udaji za FUDBALERA! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Vujadin Savić je večeras objavom na Instagramu zapalio javnost:

Mirka Vasiljević i njen dugogodišnji partner, fudbaler Vujadin Savić su u vanbračnoj dugogodišnjoj zajednici, imaju četvoro dece, a dugo planiraju venčanje, koje nikako da se dogodi. Večeras je Vujadinova objava na društvenim mrežama napravila haos, te se mnogi pitaju da li su konačno rekli sudbonosno "da".

Vujadin Savić je, naime, na svoj Instagram profil postavio sliku, na kojoj vidimo da na jednoj kartici na stolu za kojim sedi njegova izabranica piše - Mirka Vasiljević Savić. Ovo je odmah pokrenulo priče da su se venčali, te da je glumica svom prezimenu dodala i njegovo.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Objava Vujadina Savića

 

Nakon svega, Mirka je za "Blic" otkrila da je Vujadin samo želeo da nasmeje ljude.

- Ne, to smo na nekoj porodičnoj proslavi... Svako je dobio ime i prezime gde sedi, pa je neko to tako stavio, pa se Vujadin našalio. Ne, ne, nije bilo svadbe - kroz smeh nam je rekla lepa glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading