Mirka Vasiljević nikad iskrenija: Život mi je u koferima, nemam gde korene da pustim!

Autor:

Zabava

04.06.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević progovorila je o životu van Srbije.

Mirka Vasiljević nikad iskrenija: Život mi je u koferima, nemam gde korene da pustim!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica Mirka Vasiljević posvećena je porodoici, deci i partneru Vujadinu Saviću kog prati širom sveta, a sada je progovorila o životu kako kaže ''u koferima''.

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - rekla je Mirka za Blic, pa otkrila da li uspeva da trenira:

Republika

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

- Treniraju mi najviše živce! (smeh) Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Mirka Vasiljević o životu van Srbije

Ona otkriva da život van granica Srbije ima svoje i prednosti i mane.

- Često se vraćam u Srbiju, ne "puca" me nostalgija. Ima prednosti život u inostranstvu, recimo upoznavanje nove kulture, novog jezika, novi kontakti, ljudi... To je veliko bogatstvo. Promena jako prija, odgovara. E, druga stvar je što ne možete da "pustite korene", to nije tvoja zemlja, tu ste privremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading