Ljubav iz mladosti joj je PREMINULA, a srce je SLOMILA Hari Mata Hariju! Dragana Katić otvoreno o svojim ljubavima: To su bili partneri iz SENKE!

Autor:

Zabava

04.06.2022

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dragana Katić otkrila je sve o svojim partnerima i odnosima koje je imala sa njima.

Ljubav iz mladosti joj je PREMINULA, a srce je SLOMILA Hari Mata Hariju! Dragana Katić otvoreno o svojim ljubavima: To su bili partneri iz SENKE!

Foto: ATA Images

Voditeljka Dragana Katić bila je u šoku kada je saznala da je njena ljubav iz mladosti Igor Starović preminuo, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić

- Nisam znala da je bio bolestan. Igor i ja nismo bili u kontaktu decenijama. Kad smo prekinuli našu emotivnu vezu nekoliko puta smo se sreli na nekim poslovnim događajima, lepo pozdravili i to je sve. Naravno da sam teško primila vest, kako bi čovek drugačije primio smrt nekog dragog bića nego teško - rekla Dragana, pa progovorila o Igoru kao čoveku:

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić o Igoru Staroviću

- Pa ja to ne bih da govorim. Naša priča je bila naša priča, mi ni tada nismo nešto javno iznosili, a sada kada on nije tu i kada ne može da mi replicira, da se tako grubo izrazim, ja ne bih ništa govorila na tu temu. On je bio drag čovek, mene je dotakao.

Govorilo se i da je Dragana slomila srce i Hariju Varešanoviću, široj javnosti poznatijem kao Hari Mata Hari, a voditeljka te navode demantuje.

- Ma kakvi, to nema veze sa životom kao i masa priča koje kruže. Hari Varešanović i svi članovi grupe Hari Mata Hari i ja se znamo odavno, oni su počinjali kada sam i ja počinjala i tako smo se upoznali. A sve ostalo su gluposti i te priče nemaju veze sa istinom - rekla je voditeljka i otkrila zašto je svoje ljubavi krila:

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić o Hari Mata Hariju

- Prosto smo imali takav dogovor. Uvek sam birala partnere koji su uspešni u svojoj sferi posla i niko nije trebalo da bude moj pratilac. Gde god da bih se pojavila sa nekim on bi bio moj pratilac, a ne on to što jeste, tako da je svako od nas obavljao svoj posao. Uz dogovor apsolutno sve može da se sredi. Ja sam se na svim javnim događajima pojavljivala sama, a moji partneri su bili partneri iz senke, da tako kažem.

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Katić o braku

Voditeljka se nikada nije udala, a kako je važi za jednu od najlepših na našoj javnoj sceni, mnogima je neshvatljivo kako se to dogodilo, te je ona sada progovorila i na tu temu.

- Pa ne mora svaka lepa žena da se uda, to nigde ne piše pravilo. Meni prosto to nije bio izazov i nešto što moram da uradim, što mora da mi se desi. Prosto mi se nije tako zalomilo. Ja sam imala duge, lepe, uspešne veze u kojima sam uživala i negde me je to ispunjavalo.Taj papir mi nije predstavljao ništa bitno i sada je to tako prošlo. Što bi rekli, takav mi je grah pao - rekla je Dragana za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading