KEMIŠ HTEO DA OSTAVI BRUNCLIKOVU, NIJE MOGAO VIŠE DA JE GLEDA: Isplivali detalji koji su ŠOKIRALI JAVNOST, pevačica nije ni slutila ŠTA ĆE SE DOGODITI!

Autor:

Zabava

23.05.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Isplivali detalji koje je malo ko znao!

KEMIŠ HTEO DA OSTAVI BRUNCLIKOVU, NIJE MOGAO VIŠE DA JE GLEDA: Isplivali detalji koji su ŠOKIRALI JAVNOST, pevačica nije ni slutila ŠTA ĆE SE DOGODITI!

Foto: Časlav Vukojičić

Kosa Zorice Brunclik njen je zaštitni znak, a niko do sada nije znao kako je došlo do toga da ona bude baš u pink nijansi, a još manje da je Lemiš hteo da je ostavi zbog iste.

Zorica je svojevreno otkrila detalje koje je malo ko znao i kako je došlo do tranfotmacije da iz braon ode u pink, piše Hello.

‒ Dva vikenda imala sam nastupe u Švedskoj, a između sam bila slobodna. Ostala sam tamo kod prijatelja, nisam se vraćala za Beograd. U to vreme ćerka tog mog prijatelja imala je maturski rad za frizera. Roditelji su joj napravili salon, a ona je kao temu odabrala najluđe boje za najluđe glave. Jedna je bila moja. Rekla sam joj da ima četiri dana da me vrati u pravu boju. To je bilo užasno, trebalo je izvući tamnobraon. Glava mi je bila u krastama od blanša ‒ prisetila se.

youtube.com/printscreen

Zorica Brunclik pre

 

‒ Prvo sam bila ljubičasta, a ja sam neko ko voli ljubičastu boju. Kada me je video na aerodromu, muž je hteo da me ostavi. Izgledala sam kao žar-ptica. Glava je „vrištala“, jedna nijansa, pa druga. Danas bi to bila šik frizura, ali tada nije bilo ni govora o tome.

Bilo kako bilo, kosa Zorice Brunclik izazvala je tada lavinu tekstova, a naslovne strane smenjivale su jedna drugu. Iako je u prvom trenutku pretio razvodom, Miroljub Aranđelović Kemiš ne samo što se pomirio sa novim supruginim izgledom, već je dao sve od sebe da joj nabavi istu boju.

‒ Tada je bilo teže da dođete do nečega iz inostranstva, pa je on pametan naručio trista pakovanja, da imam zalihu. Međutim, greškom je došla pink nijasa i tako je sve počelo. Iskreno, tada sam shvatila da sam unikat. Sada mogu da stavim bilbord za koncert – bela pozadina i samo jedan pramen kose u pink nijansi, neko se neće zbuniti da koncert ima neko drugi, nego Zorica Brunclik ‒ kaže pevačica.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading