Nada Obrić IZNENADA usred emisije UDARILA na mlađe koleginice: Napala "ŽENU OD SULTANA", a evo šta je rekla Sindi!

Autor:

Zabava

24.06.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić udarila na mlađe koleginice u emisiji!

Nada Obrić IZNENADA usred emisije UDARILA na mlađe koleginice: Napala "ŽENU OD SULTANA", a evo šta je rekla Sindi!

Foto: Youtubee printscreen

Nada Obrić je gostovala u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković, a pored nje su gosti bile i Tina Ivanović, Tijana Milentijević i Sindi Models

Pevačica je iznenada usred emisije iskritikovala mlađe koleginice zbog izgleda, a Sanja Marinković ju je pitala da li je u lošim odnosima sa Tinom Ivanović.

- Naprotiv, ja nikad nisam u lošim odnosima sa nekim za koga kažem da mi se ne dopada. Kao recimo ove Tijanine štule, sakloni me gospode - rekla je Nada u emisiji "Magazin In" i nasmejala sve u studiju, a onda je Sindi Models otkrila da je pevačica i nju kritikovala.

Republika

Foto: Youtubee printscreen

Tina Ivanović i Sanja Marinković

 

- Mene je isto pitala zašto sam toliki umetak stavila, jer sam se žalila da me boli glava. Kaže: ''Šta to stavljate ne sebe, je l' ste normalne?'' - rekla je Sindi.

Podsetimo, Nada Obrić je poznata kao veliki šeret, te je zbog svog humora omiljena među kolegama, pa joj samim tim ove opaske niko ne uzima za zlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading