MASKIRAN U ŽENU PRATIO ŠAKOVIĆA: Inspektori u stanu ubice pronašli žensku periku i garderobu, TETOVAŽU POKRIO ZAVOJEM DA GA NE BI PREPOZNALI!

Autor:

Hronika

05.07.2022

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica se dobro infiltrirao, čak je i iz stana koji je iznajmio mogao da motri na Šakovića.

MASKIRAN U ŽENU PRATIO ŠAKOVIĆA: Inspektori u stanu ubice pronašli žensku periku i garderobu, TETOVAŽU POKRIO ZAVOJEM DA GA NE BI PREPOZNALI!

Foto: printskrin

Analizom snimaka nadzornih kamera postavljenih na više objekata u Budvi inspektori su utvrdili kretanje egzekutora Milića Minje Šakovića u noći ubistva.

Ubica je Šakovića danima pratio po Budvi početkom juna maskiran u ženu, saznaju Vijesti.

Analizom snimaka nadzornih kamera postavljenih na više objekata u Budvi, inspektori su utvrdili kretanje egzekutora i u noći ubistva, a taj trag odveo ih je do stana koji je koristio. Navodno je i sa terase tog stana mogao da nadgleda Šakovića dok je boravio u objektu koji je zakupio u budvanskom Starom gradu.

Te informacije nezvanično je Vijestima saopštio izvor iz Uprave policije, pojasnivši da su nedugo nakon ubistva otkrili gde je egzekutor boravio, ali i da im je za dlaku umakao. Inspektori su u stanu koji je ta osoba koristila, između ostalog, pronašli žensku periku, garderobu koju je koristio, više pari hirurških rukavica, ostatke hrane, opuške i lične stvari...

Osim toga, istražitelji su pronašli i zavoj kojim je obmotavao desnu nogu dok se kretao metropolom crnogorskog turizma - jedno od mogućih objašnjenja je da je njime pokrio tetovažu, a time i otežao da ga neko prepozna. Sve pronađene stvari oduzete su i po nalogu više državne tužiteljke Ane Radović poslate na veštačenje u danilovgradski Forenzički centar, prenosi Kurir.

Na gotovo svim stvarima pronađenim u stanu, koji je egzekutor koristio, ostali su biološki tragovi i otisci prstiju, ali ga istražitelji nisu pronašli u bazi, što je istražitelje navelo na pomisao da izvršilac nije crnogorski državljanin.

Tokom istrage navodno je utvrđeno i gde je u Podgorici, i kada, kupljen električni trotinet pronađen u stanu koji je koristio ubica. Sagovornik iz vrha Uprave policije kazao je da su na snimcima nadzornih kamera iz te radnje pronašli i ko je kupio to prevozno sredstvo. Nije, međutim, precizirao da li su te tri osobe identifikovane i saslušane, piše Kurir.

U stanu su pronašli i kačket koji je ubica nosio sat pre likvidacije, dok se, kako se veruje, pripremao za ubistvo.

Jedan od snimaka nadzornih kamera s objekta udaljenog stotinak metara od terase kafića “Korkovado” u kom je Šaković ubijen, pokazuje ubicu koji oko 22.30 sati šeta Starim gradom obučen u teksas bermude, belu košulju dugih rukava, s plavim kačketom na glavi, crno-belim patikama i bež ženskom torbicom...

Navodno i tada je nadgledao Podgoričanina i osmatrao teren.

Torbica koju je nosio sat pre ubistva bila je preko njegovog ramena i kada je prišao stolu za kojim je s prijateljima sedeo jedan od navodnih šefova škaljarskog kriminalnog klana i u njega ispalio šest hitaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading