Živeo je u SIROMAŠTVU, a danas je TEŽAK milione: Roditelji Duška Tošića dali u dom, a hranila ga je pobednica rijalitija!

Autor: Republika

Zabava

06.07.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško je imao veoma teško detinjstvo, a danas pliva u bogatsvu

Živeo je u SIROMAŠTVU, a danas je TEŽAK milione: Roditelji Duška Tošića dali u dom, a hranila ga je pobednica rijalitija!

Foto: E-Stock, Shutterstock, Profimedia

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić, posle 14. godina razveo se od pevačice Jelene Karleuše, a njihove ćerke nasledile su imovinu vrednu stotine miliona evra, iako je bivši fudbaler kao dečak živeo u siromaštvu. 

 

Bivši srpski reprezentativac je odrastao u malom selu Orlovat kod Zrenjanina, u kućici punoj ljubavi i s malo finansijskih sredstava za život. Duškovi roditelji toliko nisu imali da je otac Milorad zbog nemaštine morao da ga pošalje u Dom za nezbrinutu decu "Angelina Kojić Gina“, gde se školovao i ujedno trenirao sport, od kojeg je uspeo da zaradi milione.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Duško je odrastao u siromaštvu, a danas je težak milione evra

 

- Duško je zaista imao teško detinjstvo. Njegovi roditelji su bili siromašni, ali su pošteni i dobri ljudi. Pošto je želeo da trenira fudbal, otac ga je posle osnovne škole odveo u Zrenjanin i dao ga u dom da bi se školovao i ujedno igrao fudbal. Odlazak iz malog sela u grad za Duška je bilo ostvarenje sna. Znam da je roditeljima ljubio ruke kad god bi došao kući jer su mu ispunili želju i poslali ga u taj internat. Nije mario za to što je u njenu boravio s napuštenom decom jer je imao jasan cilj. Pa šta bi bilo od njega da je ostao u Orlovatu? Ništa! - pričao je meštanin - piše Kurir. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rodna kuća DUška Tošića

 

Tošić je umeo da se iskrade iz kuće i da po celu noć gleda fudbal kod komšije jer njegovi nisu imali televizor.- Sećam se kako je Duško molio komšiju da kod njega gleda utakmice jer njegovi roditelji nisu imali televizor. Sedeo bi na krevetu, a lopta bi mu bila ispod noge. Dešavalo bi se i da zaspi uz televizor i da ga otac upola noći u naručju odnese kući. Duško vam je klasičan primer kako se iz blata može doći do vrha!

Jednom prilikom, sad već njegova bivša supruga Jelena otkrila je da mu je u tom periodu mnogo pomogla rijaliti učesnica i pobednica Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar, koja mu je davala da jede.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nadica ga hranila dok je bio u domu

 

- Moj muž Duško ispričao mi je, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: "Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila - otkrila je tada Karleuša.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading