Evo gde se nalazi Duško Tošić nakon razvoda: Fudbaler poslao JAKU poruku nakon razvoda! (FOTO)

Autor: M.P.

Zabava

05.07.2022

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je kao bomba odjeknula vest da su se raveli pevačica Jelena Karleuša i Duško Tošić

Evo gde se nalazi Duško Tošić nakon razvoda: Fudbaler poslao JAKU poruku nakon razvoda! (FOTO)

Foto: Starsport

Bivši reprezentativac Srbije Duško Tošić

Foto: printskrin/instagram

Duško Tošić nakon razvoda sa Jelenom, uživa sa ćerkama

 

Danas je na Instagramu Jelene Karleuše osvanulo saopštenjee kako se nakon 14.godina razvela sporazumno od supruga fudbalera Duška Tošića

 

Duško za sada se nije oglašavao niti komentarisao razvod, ali je fotografijom na svom Insgaramu pokazao da ga ova tema i nije baš dotakla. 

 

Naime, fudbaler je okačio fotografiju iz vsog automobila i pokazao kako se trenutno nalazi sa svojim naslednicama Atinom i Nikom, koje su ujedno i naslednice bračne imovine bračnog para Tošić. 

 

Podsećamo, Jelena se danas na instagramu obratila saopštenjem o razvod praka sa fudbalerom nakon 14. godina: 

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14.godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija , jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... Pa navalite!Preživela sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bi sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim pute - napisala je Jelena. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading