Karleuša prvi put o RAZVODU, priznala na šta je sve pristajala zbog Tošića: "Mnogo me je šibao..." (FOTO)

Autor:

Zabava

08.07.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila je o teškim trenucima u braku sa Duškom Tošićem.

Karleuša prvi put o RAZVODU, priznala na šta je sve pristajala zbog Tošića: "Mnogo me je šibao..." (FOTO)

Foto: ATA Images,

Pre četiri godine Jelena Karleuša i Duško Tošić postali su vlasnici jednog od najlepših zdanja na Dedinju. Za vilu zavidne kvadrature i bogate istorije izdvojili su čitavo bogatstvo, ali nisu se odmah uslili jer su rešili da je od glave do pete urede po svojoj meri.

Radovi na renoviranju tek nedavno su privedeni kraju. Karleuša je strogo vodila računa o svakom detalju i centrimetru, pa je sve vreme nadgledala radove.

Nakon informacije, koju je sama pevačica objavila na društvenoj mreži Instagram da se razvodi od supruga Duška, Karleuša je za Hello progovorila o razvodu. 

Republika

Foto: Shutterstock, N. Mandić

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod

Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14.godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija , jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... Pa navalite! - napisala je Jelena na Instagramu. 

U junu, na Vidovdan, obeležila si 14 godina braka. Koliko ste se promenili od trenutka kada ste Duško i ti izgovorili sudbonosno "da"?

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić Instagram

- Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije, nade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja. Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo. 

Republika

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša i Duško Tošić Instagram

Na koje kompromise u braku nikada niste mogli da pristanete?

- Nažalost, u dugom braku mora da postoji puno kompromisa i da se ta ženska kičma puno savija i kada ne želi. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading