Nika Tošić se oglasila nakon razvoda JK i Duška: Roditelji joj se RAZVELI, otkriveno gde se nalazi sa sestrom i kako PODNOSI ovaj STRES! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nika Tošić se oglasila nakon što su joj se roditelji zvanično razveli.

Nika Tošić se oglasila nakon razvoda JK i Duška: Roditelji joj se RAZVELI, otkriveno gde se nalazi sa sestrom i kako PODNOSI ovaj STRES! (VIDEO)

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša otkrila za javnost da se razvela od bivšeg supruga Duška Tošića, javnost je uzburkana. Tošić je sa ćerkama Nikom i Atinom otišao kod majke, kako bi se odmorili, dok prođe čitava uzbuna. 

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razveli

 

Poznato je da su Karleuša i Tošić u prethodnom periodu imali dosta kriza, nakon čega je usledila ova stresna odluka. Ipak, nakon vesti o razvodu prva se na svojim mrežama oglasila Nika Tošić.

Republika

Foto: ATA Images,

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod

 

Naime, devojčica, koja će život nastaviti sa sestrom i majkom Jelenom pronašla je način da bar privremeno skrene misli sa situacije, kroz koju prolazi cela porodica.

Nika Tošić oglasila se na mrežama otkrivši da je u najtežim trenucima odlučila da trenira i tako izbaci negativnu energiju sa kojom se u ovom periodu svakodnevno suočava.

 

 

Bez obzira na tešku situaciju sa kojom se suočavaju i Duško i Jelena trude se da zajedničkim snagama ćerkama olakšaju ovaj period i ne remete im svakodnevne navike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading