Karleuša se OVAJDILA od RAZVODA, Duško će papreno morati da plati: Otkrivena VISINA alimentacije za Atinu i Niku, a OVO su svi detalji skandala! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi detalji razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića isplivali na videlo, evo koliko će morati bivši fudbaler da izdvoji mesečno za ćerke.

Karleuša se OVAJDILA od RAZVODA, Duško će papreno morati da plati: Otkrivena VISINA alimentacije za Atinu i Niku, a OVO su svi detalji skandala! (FOTO)

Foto: Shutterstock, N. Mandić

Pevačica Jelena Karleuša nakon 14 godina braka sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem donela je odluku da prizna da se razvodi. Njih dvoje iza sebe imaju dve ćerke, Atinu i Niku, a pevačica je u svom saopštenju na društvenoj mreži Instagram tvrdila da su njih dvoje zajedničkim dogovorom doneli odluku, jer se Tošić, kako stoji u saopštenju, više ne oseća kao član porodice. 

U daljem tekstu se navodi da je starateljstvo nad Atinom i Nikom pripalo njoj, a kada je reč o podeli imovine, pevačica tvrdi da je sve prepisano na njihove dve naslednice. 

Republika

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić

Jelena Karleuša i Duško Tošić razvod

 

Njihovu bračnu tekovinu čine dve vile. Jedna se nalazi na Dedinju i pre nekoliko godina su je Karleuša i Tošić kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a kako su mediji pisali platili su je 3 miliona evra, dok se druga kuća nalazi u Lisičjem Potoku.

Kako se spekuliše, Karleuša je odlučila da se iseli iz kuće u kojoj je proteklih godina živela sa Duškom, a svoj novi život će započeni u nešto manjom vili na Dedinju sa ćerkama. Pevačica navodno planira i da izda kuću u Lisičjem Potoku, a sve to su se Duško i Jelena dogovorili u mirnom tonu i sve je sporazumno, otkriva izvor, prenosi Kurir. 

Republika

Foto: Petar Divac, Vladimir Lukić, Profimedia

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razveli

 

Kako su njihove ćerke trenutno maloletne, Jelena će raspolagati imovinom dok one ne odrastu. Budući da će Karleuša imati starateljstvo nad decom, Duško će plaćati alimentaciju. Navodno će mesečna alimentacija iznositi ukupno 5.000 evra, a pored toga, on će finansirati i njihovo dalje školovanje.

Kako je Duško vezan za ćerke, on će moći da ih viđa kad god bude bio u mogućnosti, budući da većinu vremena provodi u Turskoj, zbog poslovnih obaveza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading