"Žao mi je Voje, ali sam morala da odem..." Jovana Jeremić kroz GORKE SUZE priznala najbolnije trenutke braka sa Miloševićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Jeremić priznala sve što joj je na duši!

"Žao mi je Voje, ali sam morala da odem..." Jovana Jeremić kroz GORKE SUZE priznala najbolnije trenutke braka sa Miloševićem! (FOTO)

Foto: Printscreen/KlikTV

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić progovorila je o njnom bivšem suprugu Voji Miloševiću, pa je kroz suze se otvorila i priznala sve ono što joj je na duši. 

Podsetimo, Jovana i Voja tokom bračne zajednice dobili su ćerku Leu, koja je centar njihovog sveta, a kako je Jeremićeva istakla kroz intervjue, sa bivšim suprugom je u odličnim odnosima i da na njega gleda kao na prijatelja. 

Foto: ATA Images

Jovana Jeremić

 

- Ja sam ta koja je uvek ostavljala. Žao mi je Voje, što se tako sve desilo, ali sam morala da odem. Osećam krivicu, ali isto bih uradila. Mnogo sam birala način, želela sam da odem, ali nisam želela njega da povredim. Toliko sam birala reči. Ne volim da povređujem, ali ja sam svakog muškarca morala da ostavim. Svakog prerastem u određenom momentu i moram da odem - ispričala je Jeremićka kroz suze.

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Jovana Jeremić i Voja Milošević razvod

 

- Prestaneš da voliš, ne vidim više sebe uz njega, ali on mi je drug. Volim ga kao čoveka, nikada ne dam na njega. Veliki sam prijatelj, ali svakog muškarca prerastem. Oni nemaju taj kapacitet da budu jaki da mogu da jašu sa mnom - kaže Jovana za Kurir, koja je otkrila da sanja da nađe muškarca kao što je njen otac.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading