"Sve se srušilo kada je otišao..." Milica Glogovac progovorila o Nebojšinoj smrti, pa priznala kakav odnos ima sa njegovim roditeljima nakon GUBITKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Glogovac progovorila je najtežim danima bez njenog voljenog Nebojše Glogovca.

"Sve se srušilo kada je otišao..." Milica Glogovac progovorila o Nebojšinoj smrti, pa priznala kakav odnos ima sa njegovim roditeljima nakon GUBITKA! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ, Foto:Promo

Nebojša Glogovac

Pokojni glumac Nebojša Glogovac pre više od četiri godine nasa je napustio, a njega je usmrti teška bolest iznenada. Iza Glogovca je ostala udovica Milica Glogovac, sa ćerkom Sunčicom, a njih dve danas žive skroman život. Milica se svim silama trudi da ćerkici obezbedi sve što joj je potrebno i da joj nadomesti očevu figuru koja joj svaki dan fali. 

Milica je progovorila o najtežem periodu, kao i koliko se promenio odnos sa Nebojšinim roditeljima. 

 

 

Neke boli, ali i neke ljubavi, nose se dok god ste živi - rekla je supruga Nebojše Glogovca i priznala da joj nije bilo lako ali da je naučila da gleda pozitivno.

Definitivno čovek može da podnese mnogo više nego što misli, ali na tom putu mora da prihvati i da je nekada okej da ne bude okej. Rekla sam sebi da život nije uvek lak i lep, ali da je nekada predivan. Život je vredan, on je dar i zato ne smemo da trošimo ono što je najdragocenije, a to je vreme sa ljudima koje volimo niti da ga traćimo na stvari koje nisu važne - objasnila je supruga Nebojše Glogovca i osvrnula se na odrastanje ćerke.

 

 

Važno mi je da ćerki odnegujem tu životnu radost, jer je i meni bilo važno da je sačuvam. Zato mi je najveći zadatak da se ona vesela budi i da se raduje svakom novom danu. Sunčica je dete puno ljubavi, pametna je i darovita, stoga mogu biti samo srećna i ponosna zbog toga u kakvo dete raste, a nedavno je napunila pet godina - rekla je Milica koja i dan-danas uz sebe ima podršku Nebojšine porodice.

 

 

- Pre svega podrška mi je moja porodica, roditelji, sestra i brat, ali i Nebojšina porodica. U kontaktu sam sa Nebojšinim sinovima iz prvog braka, svi smo i dalje jedna porodica i svi se mnogo volimo - istakla je supruga Nebojše Glogovca prenosi Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading