Brenin sin PREOTEO devojku od POZNATOG POLITIČARA! SKANDAL u porodici, pevačica se hvata za glavu: "Zašto mi to radiš?" (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kakvo mišljenje Lepa Brena ima o novoj devojci sina Viktora Živojinovića!

Brenin sin PREOTEO devojku od POZNATOG POLITIČARA! SKANDAL u porodici, pevačica se hvata za glavu: "Zašto mi to radiš?" (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com printscreen

Viktor Živojinović nedavno je predstavio na Instagram profilu misterioznu novu devojku, sa kojom je bio raftingu, a tom prilikom su imali strastvenu scenu, koja se obelodanila na društvenim mrežama. 

Nakon nekog vremena saznalo se da je nova devojka Viktora Živojinovića ni manje ni više nego bivša izabranica gradonačelnika Banjaluke, Kristina Beronja.

Republika

Foto: instagram.com/viktorernest

Viktor Živojinović i nova devojka Instagram

 

- Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Brenin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku - otkriva izvor za "Svet".

Ipak, izvor otkriva da su nagađanja o tome da se nova snaja Lepoj Breni ne dopada neistina:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Ona podržava svoje sinove i ne meša im se u izbor. Naravno iznese svoje mišljenje, kao i svaka majka, ali daleko od toga da određuje ko će sa kim da bude. 

Ipak primetila je da su zbog Viktora i njegovih emotivnih izbora sve češće na naslovnim stranama:

 

 

- Zašto nam to radiš, taman pomislim da smo se malo odmorili, a ti nas opet gurneš na naslovnu stranu - prenosi izvor Brenine reči, upućene sinu, kome ipak ništa ne može da zameri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading