Sin pokojnog Ekrema je SUVI BOGATAŠ: Radi u Njujorku, a živi BURNIJI ŽIVOT od oca, telo Apolona, mišići pucaju, a SLIČNOST sa pevačem je ŠOKANTNA! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.07.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojnog Ekrema Jevrića je suvi bogataš!

Sin pokojnog Ekrema je SUVI BOGATAŠ: Radi u Njujorku, a živi BURNIJI ŽIVOT od oca, telo Apolona, mišići pucaju, a SLIČNOST sa pevačem je ŠOKANTNA! (FOTO)

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Kontroverzni pevač Ekrem Jevrić nažalost je napustio ovozemaljski život, a publika je imala priliku da ga prati kako u rijalitiju ,;Farma", tako i njegove urnebesne singlove poput ,,Kuća poso". 

Međutim, mnogi ne znaju da je iza Ekrema ostao sin Verdin Jevrić, za kojim mnoge devojke uzdišu i jure ga. Naime, Verdin je dosta popularan na društvenim mrežama, a njegov način života intrigira njegove pratioce. Živi u Njujorku, a zaposlen je u jednoj službi obezbeđenja. 

 

Ovaj atraktivni mladić prvi put se pojavio na malim ekranima 2013. godine kada je došao u Šimanovce da podrži svog oca koji je tada bio u rijalitiju Farma.

Verdin voli vrlo turbulentan život, što dokazuje i njegov Instagram profil. Naime, sport kojim se bavi Ekremov sin je golf, a kako je poznato, tim oblikom zadovoljstva se bave samo okoreli bogataši. 

 

 

Podsetimo, Ekrem Jevrić se, naime, proslavio pesmom "Kuća pos'o, pos'o kuća" koja je za kratko vreme postala senzacija na Internetu. Nakon toga, 2010. godine je ušao na "Farmu", gde je dodatno povećao svoju popularnost.

Republika

Foto: youtube.com

Ekrem Jevrić Farma

 

On je živeo sa svojom porodicom u Njujorku, a 2016. preminuo je usled srčanog udara koji ga je zadesio dok je kretao na posao. Bio je oženjen Igbalom Jevrić, sa kojom je dobio četiri sina: Enisa, Verdina, Hajrudina i Berata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Boban

04.07.2022 12:33

ma okoreli bogatas, milijarder..

Djuro

04.07.2022 16:12

Igram golf,suvi sam bogatas....