Ima samo osamnaest godina, a osvaja medalje gde god da se pojavi: Nina Stanisavljević doplivala do zlata na Mediteranskim igrama!

Autor:

Sport

04.07.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki uspeh mlade srpske plivačke zvezde.

Ima samo osamnaest godina, a osvaja medalje gde god da se pojavi: Nina Stanisavljević doplivala do zlata na Mediteranskim igrama!

Foto: Olimpijski komitet Srbije

Nina Stanisavljević osovjila je zlatnu medalju u trci na 50 metara leđnim stilom na Mediteranskim igrama u alžirskom Oranu.

Ona je do najsjajnijeg odličja stigla rezultatom 28,59 sekundi, a nakon osvajanja odličja je izjavila:

- Ovo su moje prve Mediteranske igre i uopšte, prva seniorska sezona. Moj trener i ja smo presrećni nastupom. Seniorska karijera je počela zlatnom medaljom i zaista nije moglo biti bolje. Nadam se da će tako da se nastavi. Drago mi je što sam imala prilike da predstavljam svoju zemlju i što sam to uradila na najbolji način - istakla je Nina Stanisavljević, a prenosi Olimpijski komitet Srbije.

 

 

I pored činjenice da ima svega 18 godina, Nina Stanisavljević je proglašena najboljm srpskom plivačicom. Onaq je na poslednjem održanom plivačkom Prvenstvu Srbije osvojila čak šest zlatnih medalja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading