Neodgovorne izvođače čeka drastično povećanje PENALA! Aleksandar Šapić najavio veliku novinu! Uskoro aneksi UGOVORA!

Autor:

Vesti

04.07.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubuduće će biti promenjeni osnovni ugovori sa izvođačima radova na gradilištima širom Beograda, kaže Aleksandar Šapić.

Neodgovorne izvođače čeka drastično povećanje PENALA! Aleksandar Šapić najavio veliku novinu! Uskoro aneksi UGOVORA!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Novi gradonačelnik Aleksandar Šapić izjavio je da "neodgovorni izvodjači radova na infrastrukturnim gradilištima u Beogradu ubuduće neće moći da opušteno probijaju zacrtane rokove, a da za to ne snose posledice".

- Ubuduće će biti promenjeni osnovni ugovori i u njima će biti višestruko veći penali za neispunjavanje ugovornih obaveza -  rekao je Šapić za današnji list Politika.

On je naglasio da su "pripremanje za grejnu sezonu, naravno, prioritet kao i priprema celokupnog komunalnog sistema grada koji će biti na velikom iskušenju".

- Tu ne smemo da napravimo grešku jer će okolnosti u kojima će grad funkcionisati biti najkompleksnije, sigurno u poslednjih 25 godina - rekao je Šapić.

Na pitanje o nelegalnoj gradnji, za šta ga je kao predsednika opštine optuživala opozicije, on je naveo da je "opština Novi Beograd opština sa ubedljivo najmanje nelegalnih objekata u gradu".

- E sad pogledajte, koliko za 10 godina, koliko vodim opštinu, nisu imali šta da mi zamere kad su me optuživali u oblasti u kojoj sam ubedljivo bio najuspešniji u celom gradu i to još od vremena kad su opštine vodili i predstavnici sadašnje vlasti - rekao je Šapić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading