STIŽE PRINOVA KOD ŠAULIĆA: Mihajlo će se ostvariti u ulozi OCA, a o njegovoj verenici se malo zna, evo ko je ona! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe vesti stižu iz porodice Šaulić, svadbena zvona se čuju, a prinova uskoro stiže.

STIŽE PRINOVA KOD ŠAULIĆA: Mihajlo će se ostvariti u ulozi OCA, a o njegovoj verenici se malo zna, evo ko je ona! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Porodica Šaulić napokon može ponovo da slavi! Naime, Mihajlo Šaulić, sin pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, kako prenose mediji, zakazao je venčanje sa verenicom Marinom Velimirović. Ove srećne vesti oduševili su sve Šauliće, pa su velike pripreme u toku. 

Mihajlo i njegova verenica staće na ludi kamen u septembru ove godine, kako piše "Objektiv" i navodi da supružnici očekuju i prinovu sledeće godine.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mihajlo Šaulić i Goca Šaulić

 

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku - rekao je izvor za pomenuti medij.

- Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela - dodao je izvor blizak porodici Šaulić.

Republika

Foto: Instagram.com

Porodica Šaulić na okupu

 

Kako se navodi, Mihajlo i Marina sve organizuju u dogovoru, a cela porodica i prijatelji presrećni su zbog lepih vesti. No, o Marini se malo zna čime se bavi i odakle potiče. Naime, Mihajlova buduća supruga je diplomirani pedagog iz Beograda, a dolazi iz ugledne beogradske porodice, lepo vaspitana i kulturna, uspela je da šarmira Šaulića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading