Ljupka Stević progovorila o NOVOM FRAJERU: Pevačica otkrila gde bi volela da upozna BUDUĆEG MUŽA, usledio HIT odgovor! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljupka Stević otkrila je detalje iz privatnog života.

Ljupka Stević progovorila o NOVOM FRAJERU: Pevačica otkrila gde bi volela da upozna BUDUĆEG MUŽA, usledio HIT odgovor! (FOTO)

Foto: E-Stock

Pevačica Ljupka Stević je pre skoro dve godine raskinula devet godina dugu vezu sa biznismenom, navodno zbog toga što su se često svađali jer je ona insistirala da se venčaju i imaju decu. Nakon raskida, pevačica je napustila stan na Voždovcu gde su zajedno živeli.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Ljupka Stević

 

- Ja radim svoj posao, sve drugo šta se desi- biće šta bude. Što više priželjkujemo, to više to beži od nas. Na ljubavnom planu mi se ništa ne dešava, slobodna sam i sama. Jako mi je lepo u životu - rekla je pevačica za Kurir. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ljupka Stević pesme

 

- Na nastupima mi prilaze, ja sam vrlo otvorena prema publici ali niko nema tu slobodu da prelazi granicu. Ja sam neko ko ne izlazi tako da ni nemaju priliku da mi prilaze. Društvene mreže mi nisu sfera interesovanja. Ja volim normalne i prirodne stvari, recimo da mi priđe na pijaci ili u prodavnici. Volim prirodne i neposredne stvari - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading