PUKLA TIKVA! Kaju Ostojić "ŠUTNUO" fudbaler, roditelji mu brane da oženi PEVAČICU? (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Kaja Ostojić doživela je ljubavni brodolom sa fudbalerom Mateom Pavlovićem!

PUKLA TIKVA! Kaju Ostojić "ŠUTNUO" fudbaler, roditelji mu brane da oženi PEVAČICU? (FOTO)

Foto: Instagram.com

Novi ljubavni brodolom pevačice Katarine Kaje Ostojić šokirao javnost! Naime, Kaja je donela odluku da raskine vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a kako se spekuliše, njihova romansa trajala je tri godine. 

Do raskida je došlo pre mesec dana, jer je Mateo, navodno odlučio da karijeru nastavi u rodnoj Hrvatskoj. A kako se navodi, roditelji poznatog dufbalera bili su protiv da im se sin oženi pevačicom. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Kaja Ostojić Magazin in

 

- Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi njome. Njih dvoje su se sve vreme nadali da će taj njihov stav da se promeni kada budu videli koliko se vole i koliko su srećni - govori izvor za "Telegraf" i dodaje:

- Ništa se nije promenilo samo su vremenom osećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor sa FK "Rijeka" usledio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su doneli teško, bez teških reči i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino rešenje - završava priču izvor za gorepomenuti portal.

Republika

Foto: Instagram.com

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović raskinuli

 

Kako dalje piše "Telegraf", Kaja je nakon raskida pokupila sve stvari iz zajedničkog stana u Francuskoj i vratila se u Beograd, dok se Mateo preselio u Rijeku. Ona će nastaviti život u Beogradu i neće se vraćati u Francusku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading