Stiglo je i saopštenje iz Čaira: Evo kakva je situacija sa problemima koji su sinoć onemogućili odigravanje susreta!

Autor:

Sport

04.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se u Nišu očekuje košarkaški spektakl, pošto su svi razlozi jučerašnjeg prekida otklonjeni.

Stiglo je i saopštenje iz Čaira: Evo kakva je situacija sa problemima koji su sinoć onemogućili odigravanje susreta!

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Košarkaške reprezentacije Srbije i Belgije danas će nastaviti sinoćni susret, s obzirom da su problemi koji su doveli do prekida meča otklonjeni.

- Sistem rasvete u hali "Čair" u Nišu popravljen je tokom noći i hala je spremna za večerašnji košarkaški meč između Srbije i Belgije U toku noći je struja na kratko isključena kako bi sistem rasvete mogao da bude "resetovan". Dodati su i neki novi reflektori, tako da je sada hala potpuno spremna za utakmicu - saopštili su iz u Sportskog centra "Čair".

Foto: Starsport

Dvorana "Čair" u Nišu

 

Kako se saznaje do problema sa osvetljenjem došlo je usled dvostrukog prekida u napajanju strujom putem dalekovoda, nakon čega nije mogao da ponovo bude "podignut" sistem rasvete.

Da podsetimo, meč između Srbije i Belgije u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, prekinut je nakon nešto više od dva minuta igre u prvoj četvrtini, a gostujuća selekcija u momentu prekida imala je prednost rezultatom 6:3.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading