VLASNIK TERETANE U BORČI PRONAĐEN MRTAV! Nikola pre godinu dana brutalno pretučen

Autor:

Hronika

07.07.2022

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Restak je iznenada preminuo u utorak, 5. jula

VLASNIK TERETANE U BORČI PRONAĐEN MRTAV! Nikola pre godinu dana brutalno pretučen

Foto: printskrin/youtube

Vlasnik teretane u Borči Nikola Restak (37) pronađen je mrtav, saznaje Pink.rs.

Restak je iznenada preminuo u utorak, 5. jula.

Kako se nezvanično saznaje, vlasnik teretane nedavno je imao nekoliko operacija oka koje nisu uspele, a u medijima se o njemu govorilo prošle godine, kada su ga u maju pretukli u njegovoj teretani u Borči, naočigled vežbača.

Na kapiji umrlica, teretana zatvorena

Pink.rs je obišao Borču posle informacije da je Restak preminuo, i navodi uverenje da je vest tačna. Na kapiji njegove porodične kuće zatekli su umrlicu, a teretana čiji je vlasnik je zatvorena. Na vratima stoji obaveštenje “Zbog smrtnog slučaja teretana neće raditi do daljnjeg. Hvala na razumevanju”.

Opelo i sahrana obaviće se danas.

Obračun u teretani

Trojica muškaraca ušla su 14. maja prošle godine u “Olimpic”, gde su nešto posle 17 sati pretukli Restaka, a snimak incidenta pojavio se i na mrežama. Dok Nikolu udaraju po celom telu, uključujući i glavu, jedna osoba uzalud pokušava da ih razdvoji, o čemu je Republika već pisala OVDE.

Prethodno se jasno vidi kako trojica muškaraca razgovaraju i koškaju se sa Nikolom, pri čemu ga je jedan od njih udario u nos. Brutalno udaranje kreće tek pošto je on pokušao da se odbrani, a oni ga potom sustižu kada počinje da im izmiče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading