Veliki povratak voditeljke "Slagalice" na male ekrane: Preko noći je nestala, svi su se pitali šta joj se desilo, a danas izgleda poptuno drugačije! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Danijela Pantić ponovo se vratila na male ekrane!

Veliki povratak voditeljke "Slagalice" na male ekrane: Preko noći je nestala, svi su se pitali šta joj se desilo, a danas izgleda poptuno drugačije! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od omiljenih TV voditeljki kviza ,,Slagalica" Danijela Pantić potpuno je nestala iz medija i posvetila se potpuno drugim stvarima. Naime, Danijelu su gledaoci imali priliku da upoznaju tokom pomenutog kviza, a sada je otkriveno kako danas izgleda i čime se bavi. 

 

 

Naime, prethodnih godina bila je potpuno sklonjena sa malih ekrana, što joj je prijalo, a pre samo dve godine Danijela je odlučila da se vrati na male ekrane i to autorskom emisijom. Danijela je počela da se bavi zdravoj ishranom, zbog čega su je gledaoci ponovo zavoleli. 

Međutim, pored voditeljskog posla, Danijela je započela i sopstveni biznis. Naime, ona je uz pomoć porodice, koja joj je uvek bila vetar u leđa, počela da drži i radionice o zdravom načinu ishrane. 

 

 

Danijela je 2013. godine izgovorila sudbonosno "da" suprugu Nenadu Coniću, koji je ljubav njenog života, a nekoliko meseci kasnije dobili su i sina Ignjata, koji ih je potpuno očarao.

 

 

Tada se pisalo da se voditeljka odlučila na porođaj kod kuće, što joj je, donelo niz problema kasnije sa birokratijom, budući da nije mogla odmah da upiše dete u matičnu knjigu rođenih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading