ŠTA JE OVO? NIna Prlja PLASTIČNOM OPERACIJOM promenila anatomiju lica, obrve joj na pola čela podignute, a bradom može hleb da seče! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2022

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Prlja plastičnim operacijama promenila izgled do neprepoznatljivosti!

ŠTA JE OVO? NIna Prlja PLASTIČNOM OPERACIJOM promenila anatomiju lica, obrve joj na pola čela podignute, a bradom može hleb da seče! (FOTO)

Foto: e-stock agency

Rijaliti učesnica i starleta Nina Prlja već godinama unazad preselila se u Dubaiji, gde živi sa svojim izabranikom. Nakon brojnih skandala, afera, Nina je odlučila da se smiri u Dubaiju, gde radi i uživa u životu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nina Prlja pre operacije

 

Međutim, mnogi su zaboravili kako je Nina izgledala ranije. Naime, nedavno su osvanule fotografije mlade starlete, sa potpuno novim, izveštačenim oblikom i anatomijom lica. Prlja zapravo nikada nije krila da je imala estetske korekcije kako na telu, tako i na licu, ali posle ovih fotografija će vam sve biti jasno. 

Republika

Foto: instagram.com/official_nina_prlja

Nina Prlja Parovi

 

Na Instagram profilu Nina je objavila nekoliko storija, na kojima se vidi proces njenog oporavka od operacija. 

Po fotografijama se može zaključiti da je Nina odradila zatezanje lica, a tom prilikom je potpuno izobličila svoj prirodan izgled. Obrve je podigla skoro preko celog čela, dok je oči iskosila. Komentari su oprečni, dok neki smatraju da je ovo prelepo, drugi su mišljenja da se starleta pretvorila u vanzemaljca, jer njen oblik glave podseća na fotografijama na njih. Špicasta brada i ovalno teme glave, popunjene usne i podignute jagodice...

Kako vam se dopada novo lice Nine Prlje?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading