MINISTAR VULIN: Dođite na EGZIT, ali nema DROGIRANJA, hapsićemo sve NARKO-DILERE!

Autor:

Vesti

07.07.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao novosadsku tvrđavu uoči početka festivala Egzit i uputio apel posetiocima.

MINISTAR VULIN: Dođite na EGZIT, ali nema DROGIRANJA, hapsićemo sve NARKO-DILERE!

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas Petrovaradinsku tvrđavu i prostor na kome će se održati muzički festival Egzit i naglasio da će pripadnici policije učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni i sigurni, ali i da će svaki diler droge i konzument droge biti strogo kažnjen. 

Rukovodioci Ministarstva unutrašnjih poslova i članovi Operativnog štaba referisali su ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu o preduzetim merama i stanju bezbednosti uoči početka festivala. 

Foto: MUP Srbije

Ministar sa pripadnicima MUP

- Učinićemo sve da svakog narko-dilera uhapsimo i privedemo pravdi, ali isto tako ni konzumenti narkotika neće biti pošteđeni, učinićemo sve da im maksimalno otežamo mogućnost za kupovinu i konzumiranje narkotika. Dođite na Egzit, uživajte u muzici, ali nemojte da se drogirate, nema opravdanja da upropaštavate svoj i tuđe živote - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Prema rečima ministra pripadnici MUP iz različitih organizacionih jedinica će koordinisanim radom učiniti sve da posetioci festivala budu bezbedni.

- Mi za četiri dana trajanja Egzit festivala očekujemo prisustvo preko 200 hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, veliki broj pripadnika policije angažovano je na obezbeđenju prostora na kome se Egzit održava, ali su pripadnici policije i 24 časa angažovani na obezbeđenju kampa za posetioce festivala, na Štrandu. S obzirom da se protiv naše države vodi specijalni rat i da su lažne dojave o postavljenim bombama česte, posebnu pažnju posvetili smo aktivnostima protivdiverzione zaštite, preventivni protivdiverzioni pregledi vršiće se svakodnevno - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uoči početka muzičkog festivala Egzit. 

Foto: MUP Srbije

Veliki broj pripadnika MUP biće angažovano

Ministar unutrašnjih poslova istakao je da će za vreme trajanja Egzita biti angažovani i pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Novi Sad, te da će posebno biti angažovani prilikom održavanja vatrometa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading